Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Životni stil

07. 06. 2013.

Izvor: S media

Kako osvojiti željenog muškarca?

Na početku veze, žene često uhvati panika jer nisu sigurne da li se zaista sviđaju muškarcu, da li će se veza razviti ili neće, a prisutan je i strah od samoće. Šta morate da izbegavate ako želite da ga bolje upoznate i ostvarite kvalitetan odnos?

Upoznali ste se, svideli jedno drugom i sad treba da počnete da gradite odnos. Međutim, u ovim turbulentnim vremenima to nije nimalo lako. Žene vrlo često u takvim okolnostima uhvati panika jer nisu sigurne da li se zaista sviđaju muškarcu, da li će se veza razviti ili neće, a prisutan je i strah od samoće.

U takvom raspoloženju vrlo je lako napraviti pogrešne korake i izgubiti muškarca. Evo šta morate da izbegavate, ukoliko želite da ga bolje upoznate i ostvarite kvalitetan odnos:
 

 • Očaj se daleko oseti


Nema ništa neprivlačnije od očajne žene. Ma koliko da vas prate razni strahovi, oni su vaši i vi morate da znate da se nosite sa njima. On ne sme da ih vidi.

Ako još niste naučile, krajnje je vreme da shvatite da ste odrasla i samostalna žena pa tako treba i da se ponašate. Ne ponašajte se kao da vam je on zadnja prilika na svetu, jer ništa ga neće brzo oterati kao takav stav. Sa svojim problemima suočite se sami.

 • Neka on osvaja


Danas svi pričaju o tome kako je sasvim u redu da žena napravi prvi korak. Međutim, retko ko spominje da malobrojne žene znaju da naprave dobar i šarmantan prvi korak.

Ako nemate dovoljno samopouzdanja, teško da će vam prvi korak biti uspešan. Uostalom, muškarcima je urođen lovački nagon, pa ga zato pustite da on osvaja vas. Drugim rečima, ne šaljite mu deset sms poruka dnevno, ne zovite ga prve, ne pojavljujte se na mestima koja on posećuje, ne predlažite susrete.

Neka on osvaja vas i neka se trudi, a vi se podsetite da ste žena vredna pažnje. Ako to još niste naučile, nemojte se ni upuštati u vezu. Prvo osvestite vlastitu vrednost.

 

 • Ignorišite toplo-hladne igrice


Muškarci i žene često vole toplo-hladne igrice na početku odnosa. Uz pomoć njih pokušavaju da otkriju koliko je kome stalo, imate li određene granice i kakvi ste zapravo. Pa se tako neretko zna da se dogodi da vam se, na primer, javljaju svaki dan, a onda naprave pauzu od dan, dva ili tri.

Većinu žena tada uhvati panika, ne razumeju šta se događa i u silnoj želji da ga zadrže uz sebe počinju da napadaju na svim komunikacionim frontovima. Teška greška! Baš tada ne treba ni da se javljate. Posvetite se svom životu, uživajte u sebi i stvarima koje vas raduju. A kad se on konačno javi, nemojte da mu pokazujete svoje oduševljenje. Ako vam ponudi izlazak, pristojno recite da imate već nešto isplanirano pa se dogovorite za neki drugi dan. Imajte svoj život i neka on bude svestan toga.

 

 • Popuštanje nije seksi

 

Neke žene u blizini željenog muškarca spontano se pretvaraju u njegovu kopiju. Poslušno klimaju glavom, slažu se sa svime što on kaže i nemaju svoj stav ni o čemu. Takvo ponašanje nije nimalo seksi. Ako on nešto govori, a vi se ne slažete sa time i imate argumente, nema potrebe da ćutite.

Nemojte da se bojite da će on da odustane od vas ako vi drugačije mislite. Uostalom, ako je to razlog za odustajanje, onda vam on ni ne treba, kao ni veza sa njim, jer očigledno neće imati budućnost. Budite svoji, mislite svojom glavom, jasno izrazite svoj stav – ljubazno i ljudski, ali ne dajte mu da vama manipuše.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Komentari

 • Zoran | 05. 07. 2014. | 01:11

  Vrscanin

  Lepo napisan tekst. Svidjaju mi se slike. Pozdrav iz Vrsca ;) ...

 • Jenki | 02. 07. 2014. | 12:18

  BOLERO

  Ove godine Pink Panter flautista upotpunio repertoar. Izviđači će stušati pored hitova i klasiku, recimo ...

 • ljuba | 30. 06. 2014. | 03:50

  i iznenađenje

  zamislite , imamo i flautu , koja noču izlazi iz šume uz ariju pink pantera ...