Naslovna  |  Kupovina  |  Akademija "Oxford"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kupovina

15. 06. 2017.

Autor: Radio 9

Akademija "Oxford"

Govorite jezike, da Vas ceo svet razume!

"Govoriti više jezika, u ovom savremenom dobu, je ogromna prednost za svakog čoveka. Pored maternjeg, znati bar još jedan strani jezik, može vam otvoriti mnoga vrata širom sveta. " Akademija Oxford <http://www.akademijaoxford.com/>, visokospecijalizovana ustanova,čija je primarna delatnost edukacija i organizacija aktivnost vezanih za usavršavanje.
Akademija koja skoro 5 godina pomaže Kragujevčanima da nauče ili usavrše
znanje gotovo svih stranih jezika
<http://www.akademijaoxford.com/skola_stranih_jezika_kragujevac.php>
se nalazi na novoj lokaciji u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23. Upis polaznika možete izvršiti tokom cele godine. Škola stranih jezika u Kragujevcu je predviđena škola za sve polaznike, bez obzira na godine i status, jer je mogućnost prilagođavanja svakom polazniku u svakom momentu dostupna, za bilo koji kurs, predviđen planom i programom ove institucije.
Samim tim, možemo se pohvaliti iskustvom i profesionalnim načinom rada, koji za svakog ima rešenje. O Vašem znanju će se brinuti priznati filolozi čiji je osnovni cilj da vam, svojim profesionalnim i kvalitetnim uslugama, a po pristupačnim cenama, omogući najbrže i najlakše učenje.


Akademija Oxford omogućava da naučite sve strane jezike, kao i sve nivoe
kroz individualni i grupni vid nastave, takođe je moguće I online
pohađanje kurseva. Nakon svakog odslušanog nivoa, izlazite na ispit, čime
stičete uslov za dobijanje validnog sertifikata.
Vaše je da izaberete jezik i uverite se zašto je poverenje Akademiji Oxford do
sada ukazao veliki broj naših sugrađana.

Akademije Vam pruža usluge prevođenja sa svih stranih jezika i na sve jezike. Prevodi mogu biti sa overom sudskog tumača, a postoji mogućnost i prevoda običnih tekstova koji ne zahtevaju overu sudskog tumača. Kursevi se odvijaju po nivoima, a za studente, nezaposlena lica, penzionere i odlične đake, Akademija daje popust od 20%. Za nemački i engleski jezik najčešće grupne varijante učenja kursa su varijante od 3 i 5 meseci. Prva varijanta traje tri meseca, tri puta nedeljno po 90 minuta.
Cena je 12.500, a plaćanje se vrši u tri mesečne rate;
druga traje pet meseci, časovi se pohađaju dva puta nedeljno i takođe traju po 90 minuta. Cena je identična, a plaćanje je moguće obaviti u pet mesečnih rata. Za učenje italijanskog, španskog i francuskog jezika postoje dve varijante: I- tromesečna nastava, tri puta nedeljno po 90 minuta čija je cena 15.000 dinara koju možete plaćati u tri mesečne rate.
II- petomesečna nastava, dva puta nedeljno po 90 minuta čija cena mesečno
iznosi 3000 dinara. U Akademiji Oxford se pored individalnog vida nastave može učiti grupno norveški i švedski jezik. Nivo A1 i A2 za oba jezika traje 5 meseci, oba nivoa se uče u trajanju od 5 meseci, dva puta nedeljno po 90 min, cena je 6000 dinara na mesečnom nivou.
Nivoi B1 i B2 za oba jezika takođe traju 5 meseci,
cene nivoa su iste kao za A1 i A2.

Za učenje švedskog i norveškog jezika, popust ne važi. U ponudi Akademije Oxford su i kursevi engleskog i
nemačkog jezika za decu. Cena je 1.900 dinara mesečno

Akademija iz godine u godinu širi spektar kurseva, te se novine ove godine odnose na školu programiranja za decu i škola mentalne aritmetike i gimnastike. Novi programi imaju za cilj da deci pomognu na njihovom obrazovnom putu kako kroz osnovno i srednje školovanje, ali i na studijama. Iz bogate ponude izdvajaju i školuračunara <http://www.akademijaoxford.com/skola_racunara_kragujevac.php> i programiranja.

Na raspolaganju Vam je veliki broj kurseva, od osnovnih do složenijih koji obuhvataju veb programiranje ili grafički dizajn.
Takođe, možete pohađati i ECDL <http://www.akademijaoxford.com/european_computer_driving_licence_kursevi_srbija.php>, odnosno možete dobiti evropsku kompjutersku vozačku dozvolu.
Akademija Oxford Vam pruža mogućnost i stručnog osposobljavanja za više od 300 zanimanja, od mašinske struke, ugostiteljstva, do kurseva za negu i lepotu. Uz stručno osposobljavanje, možete da steknete i srednje obrazovanje.


Akademija je otvorena za Vas svakog radnog dana od 8h do 21h časova i
subotom od 9h do 14h. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve
telefona 034/205-567, 069/1080584 ili se obratite mejlom:

kragujevac@akademijaoxford.com https://www.facebook.com/akademijaoxfordkragujevac/ http://www.akademijaoxford.com/

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

Komentari

 • Zoran | 05. 07. 2014. | 01:11

  Vrscanin

  Lepo napisan tekst. Svidjaju mi se slike. Pozdrav iz Vrsca ;) ...

 • Jenki | 02. 07. 2014. | 12:18

  BOLERO

  Ove godine Pink Panter flautista upotpunio repertoar. Izviđači će stušati pored hitova i klasiku, recimo ...

 • ljuba | 30. 06. 2014. | 03:50

  i iznenađenje

  zamislite , imamo i flautu , koja noču izlazi iz šume uz ariju pink pantera ...